Program Juli - Dec

Klassiske Koncerter - Aarhus Sinfonietta
27. juli 2018
læs mere »
STEEN RASMUSSEN QUINTETO feat. Barbara Casini (ITA
22. september 2018
læs mere »
Gigtskolen foredrag
4. oktober 2018
læs mere »
Mike Andersen Solo
5. oktober 2018
læs mere »
BÆST
6. oktober 2018
læs mere »
Blues n Food feat. Mik Schack mad-standup
12. oktober 2018
læs mere »
EBELFESTIVAL
13. oktober 2018
læs mere »
Skuespiller Per Pallesen åbner årets Vinfestival i
1. november 2018
læs mere »
The Doors Tribute
9. november 2018
læs mere »
Wood Chips
16. november 2018
læs mere »
Ken Peplowski
17. november 2018
læs mere »
Dichte + Henpler
30. november 2018
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

Melanie Dekker (CAN)

6. oktober 2017 kl. 20.30

Entré 80 kr. (fri entré medl.)
Forsalg online:
www.go-syddjurs.dk

Den canadiske 'Tina Dickow' vender tilbage med intim koncert i Ebeltoft ...

www.melaniedekker.com

Hun har været i Danmark flere gange, og hver gang er der bare kommet endnu flere glade koncertgæster ... Derfor anbefaler vi alle at komme til koncerten - det er en oplevelse for livet!

Begavet med en smuk sangstemme og evnen til at skrive fængslende numre er Melanie Dekker en yderst interessant canadisk musiker, der i den kommende tid kan opleves på en turné, der bringer hende til Danmark, Switzerland, Austria, Germany og Holland.

Melanie Dekker kommer fra Vancouver og er repræsentant for den klassiske singer/songwriter-tradition. Genremæssigt spænder hun over både pop, folk og rock. I USA er hun blevet beskrevet som et mix af Sheryl Crow og Joni Mitchell. Føjes vor egen Tina Dickow til sammenligningsgrundlaget så er man tæt på et dækkende billede.

Det, der adskiller Melanie Dekker fra mængden, er hendes pragtfulde stemme, der byder på både lethed og ru dybde. Kombineret med en ægte og hjertelig fremtræden deler hun sine følelser og erfaringer med publikum gennem charmerende sange båret af den gode melodi og tekster som er lette at relatere sig til. Ikke kun “hjerte og smerte”, men også energisk og indsigtsfuld dybde men stadig iørefaldende serveret.

Den kendte amerikanske producer, David Kershenbaum, der har arbejdet med kunstnere som bl.a. Tracy Chapman, Janet Jackson, og Bryan Adams, har produceret seks numre på Melanie Dekkers 2006 studiealbum "Revealed". ”Fall In/Wounded Soldier” var i dette år nomineret til The LA Music Awards. Og ”I Said I” var gennem 13 uger på Canadas Top50. Melanie Dekker udgav i 2008 ”Acoustic Ride”, & 2010 “Here & Now” CD dette er en farverig selvproduceret CD som er meget mere sådan som publikum oplever koncerterne, - mange af hendes koncerter var udsolgte ved det sidste besøg i Danmark. Melanie Dekker skriver kærligheds sange – og det ser ud til at der ingen ende er på dem, for hun er i øjeblikket i gang med at indspille en ny CD.

På den anden side af Atlanten har Melanie Dekker optrådt med blandt andre Faith Hill, Chaka Khan, Lars H.U.G., Søs Fenger, Diana Krall og Bryan Adams, Hun har sunget for præsident William J. Clinton, og hun har skrevet filmmusik og har vundet flere priser.

Set i det lys er her en sjælden chance for lokalt at opleve et kommende verdensnavn, så lad ikke muligheden gå fra dig. En ting er sikkert, du får en rigtig god koncertoplevelse.

Hjemmeside: www.melaniedekker.com
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur