Program Feb - Juli

Foredrag om Johannes V. Jensen
28. februar 2018
læs mere »
JESPER THILO/OLIVIER ANTUNES QUARTET
3. marts 2018
læs mere »
Søren Sko og Benjamin Koppel - THE NAT KING COLE P
9. marts 2018
læs mere »
Teitur (FO)
10. marts 2018
læs mere »
HULE-læsning i Davs Klaus
11. marts 2018
læs mere »
Blues Beatles (BRA)
16. marts 2018
læs mere »
DIE HERREN - U2 WeltKlasse Show
24. marts 2018
læs mere »
Milena Penkowa - Cannabis som Medicin
5. april 2018
læs mere »
Rock
6. april 2018
læs mere »
Prita Grealy (AUS)
7. april 2018
læs mere »
Børneborgernes Kunst Dag
8. april 2018
læs mere »
Ale Möller Trio (SE)
13. april 2018
læs mere »
Alberte Winding Band
14. april 2018
læs mere »
Aprilfestival – gratis teateroplevelser for store
15. april 2018
læs mere »
Det tabte Syrien
25. april 2018
læs mere »
Chris Minh Doky & New Nordic Jazz
26. april 2018
læs mere »
Thorbjørn Risager Trio
28. april 2018
læs mere »
MANDSKORET DJURSLAND OG FEMALE SINGERS
2. maj 2018
læs mere »
Bodilsen / Mezquida / Andersen
4. maj 2018
læs mere »
Blues n Food feat. Mik Schack mad-standup
12. maj 2018
læs mere »
Davs Klaus krible krabler
13. maj 2018
læs mere »
Rage Against The Machine + Red Hot Chilli Peppers
19. maj 2018
læs mere »
LÆR AT DEBATTERE I KULTURMINISTERIET
26. maj 2018
læs mere »
Den STORE Børnefestival
10. juni 2018
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

Niels Skousen Solo

17. november 2017 kl. 20.30

Entré 175 kr. (medl. 125 kr.)
Forsalg online:
www.go-syddjurs.dk

Seneste nye om Niels Skousen er, at han udgiver nogle af sine vigtigste sangtekster i en spændende bogform i efteråret 2017!

Men Niels Skousen har også samlet sig et nyt band, som øser ud af spilleglæde og får den 72- årige sanger og sangskriver til at præstere ypperligt!

Legenden udgav i november 2016 sit 5. album siden comebacket 'Dobbeltsyn' i 2002.

Albummet hedder 'Hvem er du som kommer imod mig'. Musikalsk set er det en moderne og modig musik, som lægger sig i forlængelse af den seneste og anmelderroste 'Smil eller dø'. Udover produceren Nikolai Nørlund og co-producer Mads Brinch Nielsen optræder Fredrik Lundin på sax og fløjte, og der er indtagende korbidrag fra Stine Grøn og Eva-Louise Rønnevig. Keyboard-virtuos Adi Zukanovic er også med til at skabe det brede filmiske soundtrack, som iscenesætter Niels Skousens fortællinger på 'Hvem er du som kommer imod mig'.

I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

Niels Skousen begyndte karrieren med Skousen & Ingemann i 60'erne og 70'erne, hvor de blandt andet begik hovedværket 'Herfra Hvor Vi Står'.

Niels Skousen diskografi:
Hvem er du som kommer imod mig (2016) Smil eller dø (2014)
40 år i Dansk Rock (2012)
Lyt til din coach (2010)
Daddy Longleg (2006)
Dobbeltsyn (2002)
Landet rundt (1980)
Palads af glas (1976)
Jeg vender mig i sengen (1973)
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur