Program Maj - Okt

LÆR AT DEBATTERE I KULTURMINISTERIET
26. maj 2018
læs mere »
Den STORE Børnefestival
10. juni 2018
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

Bodilsen / Mezquida / Andersen

4. maj 2018 kl. 20.00

Entré 110 kr. (medl. 80 kr.)

Forsalg online:
www.go-syddjurs.dk

Catalonien møder Danmark i stjernebesat jazz-trio ...

I 2003 tog Jesper Bodilsen initiativ til at samle en trio med den italienske pianist Stefano Bollani og danske Morten Lund på trommer og det blev en kæmpe succes med udgivelser på det store anerkendte label ECM, samarbejde med Berliner Filharmonikerne og koncerter på festivaler og i koncertsale verden over.

Nu har Jesper Bodilsen endnu engang samlet en trio med international format. Med sig har han den catalanske Marco Mezquida der er Spaniens nye stjernepianist og som henrykker alle med sit utrolige touch og musikalske overskud og på trommer fuldendes trioen af danske Martin Andersen der gennem en årrække har befundet sig blandt Danmarks bedste trommerslagere og som desuden stammer fra samme hjemby som Bodilsen hvor de spillede sammen inden deres karriere tog fart.

Trioen havde premiere under Copenhagen Jazz Festival i 2017 og derefter gik de direkte i studiet og indspillede deres første album - et album der vil blive udgivet på Stunt Records i marts 2018 og som de vil turnere med i Europa sommeren igennem. Musikken er original med enkelte andre indslag der er valgt med omhu og som viser trioens fine sammenspil og sans for
melodiske stemninger.

Lineup:
Jesper Bodilsen - bas
Marco Mezquida - pia
Martin Andersen - tr
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur