Program Maj - Okt

Se tidligere arrangementer »
 

Den STORE Børnefestival

10. juni 2018 kl. 11.00

Arr.: Børnekulturklubben Davs Klaus
Entré 50 kr. (medl. Davs Klaus fri entré)

Forsalg online:
www.go-syddjurs.dk

Igen i år kan Kulturministeriet og Davs Klaus præsentere en pulserende festival for alle byens SMÅ-borgere. Det bliver en uforglemmelig dag med musik, madboder, store øjeblikke, sus i maven og meget meget mer`.

Med 5 millioner views på YouTube på bare ét år er Pixitrolden og Guitar-Krelle blevet lidt af et dansk YouTubefænomen. Pixitrolden og Guitar-Krelle vil optræde med klassiske og nye danske børnesange, og I får en hjertevarm, nærværende koncert i øjenhøjde for de mindste (0-6 år). Men ikke nok med det, så kan vi byde velkommen til den legendariske og altoverskyggende Lille Nørd Katrine fra DR ramasjang. Katrine som med garanti vil sætte fut i danseskoene og sprede smil og grin på hele festivalpladsen. Kom og vær med til en dag fuld af spræl, spas og ballade.

Lille Nørd går solo
Katrine Bille er bedst kendt fra tv-programmet ”Lille Nørd” på DR1 og Ramasjang, hvor hun har leget og lært om alverdens dyr sammen med både Anders og Kristian.

Aktuel med ny musikalsk børneserie på Ramasjang:
Nu har hun optaget en Ramasjangserie sammen med Thomas Buttenschøn, der har premiere i uge 5, og kører hele foråret 2018.
Katrine Bille udsender også sit 2. soloalbum med nye børnesange i efteråret 2018. Hendes første anmelderroste album hed ”Fugle flyver frit”.

Nu er Katrine Bille gået solo og har udsendt cd’en ”Fugle flyver frit”, som består af fantastiske tekster og melodier, der taler til børn i alle aldre. Hun er pt igang med at skrive nye sange til et kommende album, for børn. Til sine live-optrædender medbringer Katrine et par dygtige unge musikere, så børnene får en “rigtig” koncertoplevelse.

Katrines band består af:
Emil Falk (Thomas Helmig, Black Dylan, Flødeklinikken, Kesi m.fl.) på Guitar.
Thomas Steen Hansen (Bl.a Panama hog LilleNørdbandet) på trommer og perc.

Katrine er utrolig populær blandt børnene og familiekoncerten kan ikke andet end at blive et hit!
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur