Program Juni - Nov

Rasmus Nøhr
4. oktober 2019
læs mere »
BAAL
14. november 2019
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

VI ELSKER MALTFABRIKKEN

15. juni 2018 kl. 16.00

Sted: Posthuset

På fredag breder festivalstemningen sig, når musikken tager over på scenen med spændende navne som Poul Krebs, Signe Svendsen og Junglelyd. Der er lagt vægt på kunstnere der formidler den ærlige fortælling i nærværende koncerter, og det hele handler naturligvis om kærlighed.
Mad og drikke kommer heller ikke til at mangle, idet Det Grænseløse Køkken fylder pladsen med verdenskøkken og magi. Helt i den kommende Maltfabriks ånd inviterer VI ELSKER MALTFABRIKKEN alle til at komme og være med.
Og til koncerterne kan man betale lige det, man måtte have lyst til og mulighed for – et smil, et par kroner eller det halve kongerige.
PROGRAM
FREDAG d. 15. Juni
16:00: Vi åbner festivalpladsen
16:00: Cirkusmagi og ansigtsmaling for de små
16:00: Lokale gårdbryg og loungemusik i solen
16:30: Post-A-Letter event / send en kærlighedshilsen med posten
17:00: Ungekulturmiljøet RAMPEN holder åbent hus hvor alle inviteres indenfor
18:00: Junglelyd går på scenen (elektronisk lydlandskaber møder blæsere og trækker spor ud i verden)
18:00: Folkekøkken & fællesspisning v/ Det Grænseløse Køkken
20.00: Den STORE kærlighedskoncert ved Poul Krebs, Signe Svendsen, Frederik Vedersø og Troels Skjærbæk med solisterne solisterne op af Palle Hjorth og Rasmus Valldorf Jensen
22:00: DJ POST skruer op for kærligheden
POUL KREBS MED ET STÆRKT HOLD
Hovednavnet på kærlighedsfestivalen er ingen ringere end toppen af dansk rock:
Poul Krebs, Signe Svendsen, Frederik Vedersø og Troels Skjærbæk med solisterne solisterne op af Palle Hjorth og Rasmus Valldorf Jensen.
Det er et møde i bedste Toppen Af Poppen stil, og der bliver smil og bankende hjerter på scenen.
Vi er mega-stolte over at kunne præsentere en hyldestkoncert til kærligheden, som er sat sammen til lejligheden. Det er Troels Skjærbæk, der er kapelmester, og han inviterer Poul Krebs, Signe Svendsen og Frederik Vedersø på scenen, hvor de synger deres egne sange om kærlighed, sol og sommer, men de vil også fortolke andres klassikere 🎶🎶 På scenen bakkes solisterne op af Palle Hjorth og Rasmus Valldorf.
Kærlighed som tema på Maltfabrikkens festival
Når byens gamle posthus denne fredag forvandles til en levende festivalarena er det under overskriften ‘VI ELSKER MALTFABRIKKEN’.
Og det er ifølge direktør for Maltfabrikken Kristian Krog ikke tilfældigt, at det er netop er det populære ‘sharing is caring’ budskab, der er i centrum.
‘Selvfølgelig handler temaet om vores optimistiske tro og håb for fremtiden, og for hvad et nyt kreativt energiboost kan gøre ved vores dejlige by.
Men det handler også om en generel omsorgsfuld og kærlig tilgang til kulturen, som har ligget i festivalbegrebet siden Woodstock-dagene.
For denne fredag bestemmer publikum selv, hvad de vil give i entré – en pensioneret direktør har råd til mere end en ung studerende. Vi kalder det valgfri entré.’
Rent praktisk vil gæsterne få et flot hjerte på kinden, og de frivillige tager imod alt fra en halvtresser til et glas hjemmesyltede rødbeder, eller måske gode gerninger?
Inspirationen til denne anderledes entrépolitik og forretningstilgang på festivalen er hentet i europæiske storbyers festivaler, bæredygtigheds-events og strømninger om deleøkonomier etc.
Det er oppe i tiden at give ud, dele med andre og gøre en forskel.
Det bliver spændende at se hvordan lokale og turister tager imod kærlighedsbudskabet, og om de er villige til at dele værdierne ved VI ELSKER MALTFABRIKKEN.
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur