Program Apr - Sep

Trainman Blues
27. april 2019
læs mere »
FOREDRAG OM MEDICINPLANTEN
29. april 2019
læs mere »
SYNG MED OS: Mandskoret Djursland & Female Singers
1. maj 2019
læs mere »
Derek Gripper (ZA)
3. maj 2019
læs mere »
Den Store Ginsmagning
10. maj 2019
læs mere »
Chris Minh Doky
11. maj 2019
læs mere »
DAVS KLAUS: JUHU det er regnvejr
12. maj 2019
læs mere »
Blues n Food // Blues Meeting
24. maj 2019
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

Southern Cooking BARBECUE Party med James Loveless

12. oktober 2018 kl. 19.00

Entré + mad 300kr. (medl. 250kr.)

Forsalg online:
www.go-syddjurs.dk

I 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne.
Seneste cd - Travelling Man Blues - fra 2016 har har fået fine anmeldelser og mange roser for den instrumentale håndtering.

Med Travelling man blues har H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format.

Jakob Wandam Bluesnews.dk
..jeg skal på ingen måte legge skjul på at jeg alltid har hatt stor sans for denne dansken. Hans låter, hans måte å synge dem på, og hans gitarer. Det gledelige er derimot å kunne fastslå at HP Lange denne gangen, ved å innlemme også fele og banjo i bandet, etter min mening har gjort selve genistreken - 6 stjerner
Bjørn Wiksaas Bluesnews Norge

Bandet på cd’en såvel som live er HP lange på guitar og vocal, Dave stevens på bas og JK Dam på trommer. Desuden er banjospilleren Niels Bonefass trådt ind i billedet og bringer en tone af mountain music ind i den traditionelle bluesmusik.

Aftenens gæst er James Loveless James Loveless som med sig har sin opvækst i Florida USA, hvor han sang gospel og blues i kirkekor og R&B bands - og hans videre karriere i DK i bla. Shades Of Blue med hvem han netop har modtaget en Danish Music Award for som bedste live blues band.

Denne aften vil byde på intime akustiske afdelinger og fuldt band med det sædvanlige energiske mix af Delta blues, gospel og mountain music.

H.P. Lange: Vocal, guitar
Dave Stevens: Kontrabas
Jens Kristian Dam: Trommer
Niels Bonefass: Banjo,fiddle
James Loveless: Vokal
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur