Program Juni - Nov

Rasmus Nøhr
4. oktober 2019
læs mere »
BAAL
14. november 2019
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

Kasper Winding

8. februar 2019 kl. 20.00

Entré 150 kr. (medl. 100 kr.)

Forsalg online:
www.go-syddjurs.dk

Kom med ind i troldmandens hemmelige værksted, når Kasper Winding inviterer indenfor i ”sin verden” og udfolder sit musikalske liv.

"Kaspers Verden Live" er Kasper Windings første reelle turné siden 2000. Ved koncerterne i Kaspers verden er han alene på scenen, omgivet af sit studie. Publikum føres ind i et intimt univers af musik, lyd og fortællinger.

"Det er en stor kunstner, vi har med at gøre her, og Kasper Winding har sat et tydeligt præg på dansk musik. Derfor er vi dstolte over at præsentere ham på scenen i Ebeltoft, og vi håber at publikum er friske på at finde de store ører frem" fortæller kulturhusleder Kristian Krog.

Ideen med turen er fra Kasper Windings side, at synge nogle af de sange som folk kender, men også fremføre sange som for nogle er mindre kendte, men som er en meget stor del af Kasper Windings meget brede karriere.

Man kan ikke komme udenom Kasper Windings utallige film-scores, som han har kreeret gennem årene, som også skal have live-debut ved denne særlige aften.

Kasper Winding vil fortælle om sit liv i ord og musik og gennemgå tilblivelsen af sine værker – og hvorfor han taget de valg han har taget.

Kasper Winding udgav 'F ̈ ̈k Dance Let’s Art' sidste år. En hyldest til hiphopbeats, sangskrivning, fordybelse og det klassiske albumformat. Et gennemmusikalsk album i sin reneste forstand.
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur