Program Juli - Dec

Rasmus Nøhr
4. oktober 2019
læs mere »
BAAL
14. november 2019
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

Wood Chips + support Lise Does

15. marts 2019 kl. 20.00

Entré 100 kr. (medl. fri entré)

Forsalg online:
www.go-syddjurs.dk

"Velkommen til en lyrisk, varm, melodisk og smuk country-pop-lækkerish aften i Kulturministeriet. Det her er velsmurt musik der rammer hjertet" introducerer kulturhusleder Kristian Krog.

20.00 - Support Lise Dres
ca. 20.45 Wood Chips

Nogen kender Andreas Asingh som personen bag Slowolf, en mand i bar overkrop med store sværd, hård hiphop og gæster som Raekwon fra Wu-Tang Clan på lydsporet.

Andre kender ham som manden bag shoegaze-bandet SMALL, der indtog hitlisterne såvel som P3’s uundgåelige. Men det er nok de færreste, der forestiller sig Andreas Asingh siddende på et faldefærdigt landsted langt ude i Mols Bjerge med en guitar i hånden og indspille drømmende vokaler til banjo-præget countrymusik.

Wood Chips er et vendepunkt for Asingh, der selv betegner musikken som 'økologisk'. Rent musikalsk læner Wood Chips sig op ad country og folk, men som altid låner Andreas Asingh fra mange andre genrer og skaber dermed sit helt eget særegne og på sin vis meget genkendelige univers.

Wood Chips lyder ikke som noget andet – lyden af vægtløs, futuristisk country har allerede fået kærlighed og opmærksomhed fra udenlandske medier som The Independent, Notion, Spindle og Clash Magazine.

Come Home video
https://www.youtube.com/watch?v=xXqej8f2iDI

Heartbeat video
https://www.youtube.com/watch?v=uqpzMGqM4q4

SUPPORT LISE DRES

Sanger, sangskriver & digter Lise Dres spiller dansksprogede og melodiøse sange der kombinerer nøgen sårbarhed med en potent og melankolsk energi. Det er et stærkt tekstunivers der gør ondt på den gode måde.

Lige nu turnéer Lise Dres med sine smukke og bevægende intim solokoncerter med sangene fra albummet ”De Sidste Skygger”. Albummet handler om sorg, accept og erkendelse. - At give slip på alt det, der tynger. At rense sit sind, slippe fortiden og komme ind i nutiden. Det er en plade om ikke længere at ville leve i skyggesiden af sig selv, men byde lyset velkommen og komme ud på den anden side og se, hvad der gemmer sig i solen.

Indtil nu har Lise Dres har udgivet to album, ”Et Øjeblik” fra 2011 og senest i 2016 hvor GAFFA gav albummet ”De Sidste Skygger” hele 5 stjerne og skrev: ”En melankolsk fornøjelse, der tager tidsfornemmelsen fra én” & ”Man bliver mindet om, hvor smuk musik kan være uden alt det ekstra”. Samme år blev Lise Dres indstillet til Gaffa-prisen som: "Årets danske kvindelige kunster”.

Tidligere har Lise Dres blandt andet været opvarmningsartist på Søren Huss’ første danmarksturne, og på Kira Skovs ”When We Were Gentle"-turnéen.

I december sidste år udgav Lise Dres, digtsamlingen ”Det Første År”. Digtene handler om at være tæt på at miste et barn og det svære vilkår at få et barn med et handicap. Bogblogger skrev om digtsamlingen: "Det er en umådelig smuk oplevelse at blive lukket ind i Lise Dres’ verden. At få lov til at mærke angsten, sorgen og taknemmeligheden”. Digtene er skrevet gennem ”Det Første År”.

I slutningen af 2019 kan man forvente at høre et nyt album fra Lise Dres…

Spotify - http://llk.dk/gxf1ld
Havekoncert - http://llk.dk/4fdt3f
Musikvideo - http://llk.dk/498zf6
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur