Program Juli - Dec

Rasmus Nøhr
4. oktober 2019
læs mere »
BAAL
14. november 2019
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

Dana LaCroix (CAN)

12. april 2019 kl. 20.00

Entré 80 kr. (medl. fri entré)
Arr.: Kulturhuset + European Film College

Forsalg online:
www.go-syddjurs.dk

"Det er blues-folk-rock af høj klasse, og man fortryder aldrig en koncert med hende", fortæller kulturhusleder Kristian Krog.

Vi har hentet den cannadiske sangskriver til Ebeltoft og arrangerer med Den Europæiske Filmhøjskole en koncert med fortællingen i centrum. Forud for koncerten er der mulighed for at deltage i en workshop på European Film College i Store Bjørn, hvor story-telling er i fokus.

Om Dana la Croix hedder det i øvrigt, at selv om det er folk- og rootsmusikken, som ligger hende på hjerte, trækker på også på et fond af country-, R&B-, pop-, rockmusik og andre kilder.

Det er ikke første gang den canadiske singer-songwriter og hendes band besøger Danmark. 1995 spillede hun på Midtfyns Festivalen, dengang en af Nordeuropas største. Siden har mange danske spillesteder sat Dana la Croix på plakaten år efter år. Dana La Croix er en oplevelse både som sangskriver og performer. Koncerter og cd-udgivelser i Canada og USA har vundet hende mange fans, både hos musikpressen og publikum.

www.DanaLaCroix.com
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur