Program Juli - Dec

Rasmus Nøhr
4. oktober 2019
læs mere »
BAAL
14. november 2019
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

Chris Minh Doky

11. maj 2019 kl. 20.00

Entré 190 kr. (medl. 150 kr.)

Forsalg online:
www.go-syddjurs.dk

Nyt album ’Transparency’ – Akustisk Verdensklasse Trio

Med sin verdenskendte tone har den danske bassist bevæget sig ubesværet på tværs af genrer med et fundament i jazzånden og igennem en lang karriere.

Minh Dokys tone og lyd er affødt af den danske arv og sine mange år i New York, hvor han som teenager blev opdaget og sidenhen håndplukket af de største musiklegender. Som solist er Chris Minh Doky i dag internationalt anerkendt som en af verdens førende og innovative bassister og har opnået Grammy nomineringer, Det Danske Ridderkors og platinplader.

Sidste turné var foråret 2018 hvor de 20 besøgte byer stort set alle var udsolgte og efterspørgslen på den kendte dansker har efterfølgende kun taget til. Travlheden og tourneaktivitet i hele verden gør dog, at Chris Minh Doky optræder for sjældent i Danmark.
I foråret 2019 giver han og de to kumpaner dog et lille udvalgt af danske koncerter med Transparency pladen, for at besøge de steder der ikke var plads til på 2018-touren.

På denne turne vil Chris Minh Doky være aktuel med sit nye akustisk album Transparency der følger op på det store kritikerroste album; New Nordic Jazz. Repertoiret vil både være fra det nye album men også dugfriske versioner, af de mest populære kompositioner fra hans bagkatalog.

En koncert med Chris Minh Doky er ikke blot en aften af allerhøjeste internationale klasse - det er en oplevelse af ægte nærvær, spilleglæde og intenst sammenspil.

Chris Minh Doky – akustisk bas
Peter Rosendal – piano
Jonas Johansen – trommer.

Pressen skriver:
”den fineste melodibærer ”(Berlingske)
”decideret gribende og smukke numre” (Gaffa)
”en ren jazz lykke-pille” (BT)
"...a commanding presence...” (The New York Times)
"..world-class bassist..." (The Guardian)
"A virtuoso" (Le Monde)

Chris Minh Doky begyndte sin jazzkarriere, da han som gymnasieelev blev bassist for Finn Ziegler på legendariske La Fontaine. Da han endnu var teenager, rykkede han til New York, hvor han blev spottet og taget med på turné af tidens varmeste jazznavne – såsom Mike Stern, Michael Brecker, Brecker Brothers og David Sanborn. Samtidig opbyggede han en karriere som solist og har derudover været en del af talrige konstellationer – blandt andet to albums med Doky Brothers, Sanne Salomonsen-samarbejdet ’In a New York Minute’ og den internationalt anmelderroste ballet på Det Kongelige Teater ’Come Fly Away.’
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur