Program Maj - Okt

Se tidligere arrangementer »
 

KIRA MARTINI BAND

28. marts 2019 kl. 19.30

Arr.: DaMuCo
Entré 125 kr.

Billetsalg
www.go-syddjurs.dk og ved indgangen

Oplev Kira Martini Band, når de med smittende livsglæde, gnist og stor gejst synger og spiller i Ebeltoft Kulturhus, Nørre Allé 4, Ebeltoft. Lyt med her: https://www.youtube.com/watch?v=ehAFTmVCJ_M

Torsdag 28. marts 2019 kl. 19.30

Der vil være kompositioner af bl.a: Duke Ellington; Niels Henning Ørsted Pedersen; Cole Porter; Kira Martini; Ole (Fessor) Lindgren m.fl.

Martinis
Kira Martini – vokal, sanger
Morten Ærø – slagtøj
Mads Søndergård – piano
Peter Marott – trompet
Elith Nykær (Nulle) – klarinet
Ole Lindgren (Fessor) – trombone
Joel Illerhag – bas

Pris 125 kr.

Billetsalg
www.go-syddjurs.dk og ved indgangen

Arrangør DaMuCo
med støtte fra Syddjurs kommune

Om KIRA MARTINI BAND

SANGE FRA SYD & NORD

MARTINI*S er samlet af kapelmester og frontkvinde Kira Martini, og siden 2013 har de sammen spillet adskillige koncerter rundt om i land og udland.

Repertoiret er alsidigt, og varierer både mellem de gamle amerikanske standards, sydende Brasilianske perler, skandinaviske folkemelodier, soulfulde ballader, og egne kompostioner. Der er krydderier fra syd og nord, og den røde tråd, er gruppens passionerede omgang med, og kærlighed for materialet. Der spilles og synges med stor livskraft, og smittende glæde.

Kira Martini har hurtigt vokset sig til en stærk og anerkendt stemme indenfor den danske vokaljazz. Med sit orkester af kompetente og innovative profiler fra den Københavnske jazzscene, har de sammen fundet en unik lyd, og et musikalsk venskab på tværs af generationerne har formet sig.

Citater:

”En sångerske som verkligen får en til att känne noget! Kira Martini er like stark, och trovärdig i alla musikstilar hon tar sig an”
(Alexander Agrell, Sydsvenskan, dec. 2018)

”Kira Martini er i besiddelse af en sjælden intens og international klingende stemme der let og elegant bevæger sig fra den ene stilart til den anden. Hun syntes at høre hjemme mange steder. Et klart bevis på et stærkt sammenspillet orkester i storform!” ( Martin Loft, LoftsKammeret, 2016 )

”En livsbekræftende og charmerende størrelse!”
(Kjeld Frandsen, Berlingske Tidende, 2014)
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur